Nieuwe oplossingen, nieuwe communicatiemiddelen

In opdracht van de gemeente Zaanstad verzorgden wij, van Creative Skills, het digital development voor het on- en offline platform voor vastgoed van de gemeente Zaanstad. De grootste gemeente van de Zaanstreek. Met meer dan 155.000 inwoners. En met industrie, wonen, toerisme, geschiedenis en toekomst… Het loopt allemaal dwars door elkaar heen in Zaanstad. Logisch en belangrijk dus, om vanuit verschillende invalshoeken aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Zo ook aan het on- en offline platform voor vastgoed.

project afbeelding gemeente zaanstad
Challenge

Omdat beleidsverandering ervoor zorgde dat er veel meer vastgoed moest worden verkocht, daagde de gemeente Zaanstad ons uit. “Ze dachten aan een on- en offline platform die het beschikbare vastgoed toont. Maar ze wilden het natuurlijk wel zelf kunnen beheren. En het moest mogelijk zijn om automatisch leaflets te genereren en die te gebruiken op verschillende apparaten.” Dat is gelukt. Geen probleem. We ontwikkelden gewoon een on- en offline platform.

Create awesome things

Het door ons gerealiseerd on- en offline platform voor vastgoed is responsive en wordt beheerd vanuit een CMS (content management systeem) met maatwerk componenten. Hierdoor kan gemeente Zaanstad zelf de content beheren. Op dit on- en offline platform is het niet alleen mogelijk om te zoeken op vastgoed door middel van de kaartweergave. Maar ook op zoekcriteria. Bovendien vindt de gebruiker er alle Facts & Figures over vastgoed van gemeente Zaanstad.

Probeer het on- en offline platform voor vastgoed van de gemeente Zaanstad hier uit.

vastgoed en grond in Zaanstad
vastgoed en grond in Zaanstad locaties
vastgoed en grond in Zaanstad locaties facts & figures

Deze skills zijn gebruikt bij dit project